Κριτική:Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Ταινίες με zombie υπάρχουν πολλές. Καλώς θα έλεγα, γιατί κάποιες από αυτές έχουν και ενδιαφέρον. Ταινίες με προσκόπους υπάρχουν; Ίσως.. Ταινίες με zombie και προσκόπους όμως; Μόνο μια υπάρχει, αλλά τη βρήκαμε, την είδαμε και θα σας την παρουσιάσουμε!

Μπορεί να μη σας πέρασε από το μυαλό, αλλά η ταινία ασχολείται με προσκόπους, τρεις συγκεκριμένα και μια badass σερβιτόρα, οι οποίοι θα παλέψουν να σώσουν τους εαυτούς τους και την πόλη τους από την εισβολή των zombies. Ναι, το σενάριο, αν εξαιρέσει κανείς ότι έχει σαν πρωταγωνιστές προσκόπους, δεν είναι τίποτα πρωτότυπο, παρ’ όλα αυτά καταφέρνει απόλυτα το σκοπό του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να σε κάνει να γελάσεις. Τα αστεία είναι άλλοτε έξυπνα, άλλοτε πιο κάφρικα, αλλά πάντοτε σε κάνουν να γελάς.

Τώρα από σκηνοθεσία και ερμηνείες δεν πρέπει να περιμένετε πολλά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κινούνται και τα δύο σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Όπως και να’ χει είναι μια ταινία η οποία παρακολουθείται καλύτερα με παρεά, όπως όλες οι κωμωδίες θα μου επιτρέψετε να προσθέσω, διατηρώντας μια αξιοπρεπή ποιότητα σε όλα τα τεχνικά μέρη.

2.5/5

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s