Κριτική: The Secret Life of Pets (2016)

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς για εμένα ήταν το The Secret Life of Pets, το οποίο με είχε κερδίσει με το εκπληκτικό του τρέιλερ και ευτυχώς δεν με απογοήτευσε.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένας σκύλος, ο Max, του οποίου η ζωή αλλάζει όταν η αφεντικίνα του φέρνει στο σπίτι ένα άλλο, μεγαλόσωμο σκυλί, τον Δούκα. Προφανώς στην αρχή δεν τα πάνε καλά με αποτέλεσμα να προσπαθεί ο ένας να την φέρει στον άλλον. Μια από αυτές τις προσπάθειες έχει σαν αποτέλεσμα οι δυο συγκάτοικοι να χαθούν και τα κατοικίδια-γείτονες τους να αρχίσουν να τους ψάχνουν.

Η ταινία σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ ευχάριστη με πολλά και καλά αστεία. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο η αρχική ιδέα-τι κάνουν τα κατοικίδια όταν λείπουν τα αφεντικά τους-αλλά και η πραγματοποίησή της, αφού πραγματικά η ταινία εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία για τη δημιουργία χιούμορ. Θετικές είναι και οι εντυπώσεις τόσο για τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και για το εξαιρετικό σχέδιο.

Το μόνο αρνητικό ήταν το οτι απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό δεν θα διασκεδάσει. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ταινία animation της χρονιάς, υπάρχει και το Zootopia, αλλά σίγουρα αξίζει το χρόνο σας!

3/5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s