Τα trailers της ημέρας

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία trailers μας επιφύλλασε η σημερινή ημέρα.

Το πρώτο ήταν για το sequel του Trainspotting 2, το οποίο μας ξύπνησε αναμνήσεις από την πρώτη ταινιάρα.O Danny Boyle επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα μαζί με το καστ της original ταινίας και ένα σενάριο βασισμένο πάλι σε βιβλίο του  Ιrvine Welsh. Εννοείται πως ανυπομονούμε άπειρα!

 

Το δεύτερο trailer της ημέρας μας το χάρισε το Netflix και είναι για το Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Η αισθητική της σειράς μοιάζει αρκετά με εκείνη της ταινίας, οπότε ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο τέλος, κάνει την εμφάνιση του και ο Neil Patrick Harris, ο οποίος περιμένουμε να δούμε πως θα ερμηνεύσει έναν ρόλο στον οποίον αρίστευσε ο Jim Carrey.

 

Τρίτο και εξίσου εξαιρετικό, το trailer για την Wonder Woman, το οποίο αφήνει υποσχέσεις για έναν πιο πολύχρωμο, αλλά εξίσου περιπετειώδες αποτέλεσμα και με μια πρωταγωνίστρια έτοιμη να σώσει την ανθρωπότητα. Βέβαια, όπως ξέρουμε από το BvS, αλλά όπως μαθαίνουμε και στην αρχή του trailer, στο τέλος θα ανακαλύψει το σκοτεινό πρόσωπο του κόσμου. Την περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο επειδή είναι ίσως η τελευταία ελπίδα της Warner Bros, αλλά επειδή θα είναι η πρώτη υπερηρωική ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια(την Ηλέκτρα και την Catwoman δεν την μετράω καν) και γυναίκα σκηνοθέτη.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s