Τα trailers της ημέρας

H πρώτη μέρα της άνοιξης μας επιφύλλασε αρκετές εκπλήξεις, αφού δεν προλαβαίναμε να βλέπουμε εκπληκτικά trailers ταινιών και σειρών.

Η αρχή έγινε με τη συνέχεια του πετυχημένου Guardians of the Galaxy(εδώ), το οποίο φαίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό και φιλόδοξο από την πρώτη προσπάθεια. Highlight η συνάντηση του Star Lord με τον πατέρα του. Συνεχίζουμε, με το Alien: Covenant(εδώ), σε σκηνοθεσία Ridley Scott, ο οποίος επιστρέφει στο franchise του Alien με το sequel του Prometheus. Το trailer φαίνεται όσο επικό και ατμοσφαιρικό αρμόζει σε μια τέτοια ταινία. Ελπίζουμε, να μην απογοητευτούμε.

Κακά τα ψέμματα όμως, την σημερινή παράσταση έκλεψε το Netflix, το οποίο ύστερα από το πρώτο του Όσκαρ που κέρδισε την Κυριακή, θεωρείται και επίσημα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας του θεάματος. Έχουμε και λέμε: ταινία με πρωταγωνιστές την Tilda Swinton και τον Brad Pitt(εδώ), σειρά με πρωταγωνίστρια την Alison Brie του Community(εδώ), ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith τοποθετημένη σε εναλλακτικό παρόν όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με Orcs, Elfs και Νεράιδες(εδώ)! Περιμένετε! Έχει και άλλα: OKJA (εδώ) από τον σκηνοθέτη του Snowpiercer, το Stranger Things των φτωχών ονόματι Dark(εδώ) και κλείνουμε με την πρόσφατη σειρά του κορυφαίου David Fincher, το Mindhunter(εδώ)!

Εσείς για ποιό απ’ όλα αυτά ανυπομονείτε περισσότερο;

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s