Τα trailers της ημέρας

Ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή από άποψη trailers. Συγκεκριμένα ένα για σειρά, δυο για ταινίες και ένα κλιπ από μια πολυ ενδιαφέρουσα ταινία.

Μιας που χθες ξεκίνησε και το φεστιβάλ των Καννών, από το οποίο θα γράφουμε αυτές τις μέρες (#ΔΕΝ, αλλά πολύ θα θέλαμε), ας ξεκινήσουμε από ταινίες που θα παιχτούν στα πλαίσια του, ξεκινώντας από το Okja, του Bong Joon-ho(Snowpiercer) και με ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει τους Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal και Paul Dano. Η ταινία είναι παραγωγής Netflix και το γεγονός οτι θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες λέει πολλά. Το γεγονός οτι το Netflix τελικά τα τσούγκρισε με το φεστιβάλ, επειδή δεν θέλει να βγάζει τις ταινίες του στις αίθουσες, αλλάζοντας το στυλ διανομής του λέει ακόμα περισσότερα με έναν πόλεμο να φαίνεται έτοιμος να ξεσπάσει(αν δεν το έχει κάνει ήδη). Όπως και να έχει, η διανομή ταινιών, όπως ήδη έχουμε καταλάβει, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Συνεχίζουμε με Netflix, αλλά αυτή τη φορά περνάμε σε σειρά και συγκεκριμένα το Star Trek: Discovery. Προσωπικά, με άφησε αδιάφορο, αλλά γούστα είναι αυτά, εσάς μπορεί να σας ενθουσιάσει.

Και τώρα πάμε σε κάτι blockbuster-ικό, στο Mummy με πρωταγωνιστή τον -κάνω όλα τα stunts μόνο μου- Tom Cruise. Σε αντίθεση με το παραπάνω trailer, αυτό με έψησε να το δω, αν και φαίνεται χαζομαρούλα, ειδικά αν κρίνουμε από το πρόσφατο Kong (οι ταινίες θα ανήκουν στο ίδιο Monsterverse). Λογικά, η ταινία θα αξίζει για τον Tom Cruise, αν και θέλω να δω τι έχει να πει ο Russell Crowe ως Dr. Jekyll.

Και επειδή μας αρέσουν οι κύκλοι, τελειώνουμε εκεί από όπου αρχίσαμε, δηλαδή στις Κάννες, αυτή τη φορά με ένα κλιπ από τη νέα ταινία του Γιωργάρα του Λάνθιμου. Αν και θα τα ξαναπω όταν με το καλό βγει η ταινία, ας το πω και τώρα. Μόνο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που κατάφερε από μια τόσο μικρή χώρα να χωθεί στο Hollywood, να συνεργάζεται με ηθοποιάρες και μέσα σε όλα αυτά να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το ιδιαίτερο -σήμα κατατεθέν του- στυλ.  Τέλος πάντων, το κλιπ είναι μικρό, αλλά άκρως περίεργο με τον Collin Farell να συζητάει με έναν ασθενή του για τις τρίχες τους, και ο ασθενής να του ζητάει να βγάλει το πουκάμισό του για αν τις δει.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s